Profesionalni štedilnik sous-vide

Code: DS48278564
€132,99 / kos
Na zalogi (>5 kos)

Privoščite si razkošne obroke v udobju svojega doma. S sous -vide kuhalnikom lahko uživate v kakovostnih jedeh, polnih hranilnih snovi, ki imajo okus, kot bi jih pripravili profesionalci.

sous-vide omogoča bolj priročno in učinkovito kuhanjePoleg tega je zelo enostaven za uporabokar je nedvomno ena njegovih največjih prednosti. Samo nastavite čas in temperaturo z natančnostjo 1°C in že se veselite gastronomskega doživetja.

Odkrijte skrivnost kuhanja v vakuumuPoleg udobja, učinkovitosti in nezamenljivega okusa vam bo prinesel tudi zanesljivost in varnostZa to bo poskrbel praktičen sistem za pritrditev naprave na lonec.

Ta sodoben način priprave hrane so vzljubili tudi svetovno znani kuharski mojstri, kot je Gordon Ramsay, Joan Roca ali Thomasa KellerjaNi vam treba prepotovati pol sveta, da bi okusili njihove specialitete. Zahvaljujoč kuhalniku sous -vide jih lahko pripravite tudi v svoji kuhinji.


 

NAŠ NASVET

Izberite kakovostne vakuumske vrečke za vaš štedilnik suis-vide.

Izbirajte med pestro ponudbo kuhinjskih pripomočkov, s katerimi bo kuhanje in priprava hrane enostavnejša in učinkovitejša.

Detailed information

Product detailed description

REVOLUCIONARNI KUHALNIK SOUS-VIDE

Si želite olajšati pripravo hrane in hkrati odkriti nekaj novega? Poskusite kuhati v vakuumuTa metoda ni nič novega v profesionalnih kuhinjah, zahvaljujoč kuhalniku sous -vide pa lahko v njenih prednostih uživate tudi doma.

  • Nastavite lahko točno temperaturo in čas kuhanja
  • Preprosto se uporablja
  • Ima toplotno izoliran ročaj s sistemom za varno pritrditev na lonec
  • Ohranja teksturo in pomembna hranila hrane

 

Čudovit kuhalnik sous vide

 

PRINCIP METODE SOUS-VIDE

Sous-vide je način priprave hrane, pri katerem ima vakuum pomembno vlogoHrana, ki je vakuumsko pakirana in kuhana v vodni kopeli na kontrolirani temperaturi, pridobi edinstven okusPoleg tega ohranijo kakovost in vse hranilne snovi.

 

PREDNOSTI VAKUUMSKEGA KUHANJA

S sous -vide kuhalnikom boste odkrili vse prednosti, ki jih prinaša vakuumski način kuhanja. Tej vključujejo :

  • Natančna temperaturaki odpravlja nevarnost prekuhanosti ali prekuhanosti
  • Jedi so sočne, okusne, kakovostne in polne hranljivih snovi
  • Varčevanje z energijo

Ko obiščete priznane restavracije, za takšne jedi plačate veliko denarja, zdaj pa jih lahko uživate po dostopni ceni in v udobju svojega doma.

 

KATERO HRANO LAHKO KUHATE NA SOUS-VIDE METODO?

Sous-vide kuhalnik je idealen za pripravo mesa, rib, zelenjave ali jajc. Spoznate lahko popolnoma nove okuse, ki jih s tradicionalno kuhinjo težko dosežete.

 

Edinstven sous vide kuhalnik

 

FUNKCIJE KUHALNIKA SOUS-VIDE

Spoznajte tega edinstvenega kuhinjskega pomočnika, ki vas bo presenetil s svojimi funkcijami. S pomočjo gumbov na dotik lahko udobno nastavite temperaturo z natančnostjo 1 °C. Nastavitev časa je prav tako enostavnaprilagodite pa ga lahko vrsti kuhane hrane.

 

MODEREN IN PRAKTIČEN DIZAJN

sous -vide nima le estetske funkcijeNjegova zasnova ima tudi praktične lastnosti, ki jih boste cenili predvsem pri kuhanju. Zahvaljujoč nerjavečemu jeklu je kakovosten in zanesljiv.

Ročaj tudi ne zaostaja, zato je toplotno izolirana, da se ne opečete. Vsebuje tudi držalos katerim lahko kuhalnik varno pritrdite na lonec.

 

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Uživajte v preprostem in priročnem kuhanju svojih najljubših jedi. Živilo preprosto zavijte v vakuumsko vrečkoiz nje posesajte zrak in jo potopite v vodo v loncu. Primerne vakuumske vrečke najdete tukaj !!!

V lonec postavite sous -vide kuhalnik, ga pritrdite in nastavite želeno temperaturo in časPo pritisku na gumb start se lahko veselite fantastične kulinarične izkušnje.

 

Originalni kuhalnik sous vide

 

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

  • Moč: 1.100 W, 50/60 Hz
  • Napetost: AC220-240V / AC110-120V
  • Temperaturno območje: 0 °C do 99,9 °C (0 °F do 212 °F)
  • Natančnost: ± 1°C
  • Časovni razpon: 00:01~99:99 (h)
  • Material: nerjaveče jekl
  • Teža: 1,6 kg
  • Dimenzije: 375 x 97 mm

 


 

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users can submit posts. Please log in or sign up.

Do not fill out this field: